Liv-in Liv-out te Uden | Nieuws

Liv-in: Uw bedrijf verdient een groen visitekaartje. Wij verzorgen dat met onze verrassende creaties. Haal de natuur naar binnen en in één keer is er meer sfeer in uw bedrijf en meer uitstraling naar uw klanten.
We beginnen bij wat u wenst te gaan bereiken. Met onze creativiteit en gedegen kennis van materialen zetten we dit om naar een creatief en stijlvol ontwerp. Herkenbaar, representatief en sterk.
Het ontwerp kunt u inzetten bij eenmalige presentatie of als vast element in uw bedrijfsruimten. Daarbij zorgen we voor een blijvend frisse uitstraling door onderhoud en vervanging van levend groen en laten desgewenst de creaties meebewegen met de jaargetijden.

Liv-out: De tuin is een onderdeel van uw leefomgeving. Uw tuin laat zien wie u bent. Wij ontwerpen die tuin. Een buitenhuiskamer die precies afgestemd is op uw situatie. Al deze ingrediënten nemen we mee in een verbazend tuinontwerp: innovatieve architectuur, creatief lijnenspel en de karakteristieken van de jaargetijden zijn herkenbaar en bieden vertrouwen en wooncomfort.
Ons tuinontwerp is niet duur en bij de keuze van materialen en planten zijn wij vertrouwd met creatief prijsbewuste mogelijkheden. Wij ontwerpen de tuin waarin natuurlijk genieten voorop staat, elk moment van het jaar.

Laat u verrassen door ons enthousiasme en ontwerp.

Margot van Rens
Liv-in Liv-out | Groenbeleving voor binnen en buiten | Uden